Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στους εκπαιδευτικούς...

thinkboolet.jpg


Παρά την περιορισμένη αντίδραση στη ληστρική πολιτική ενάντια στους εργαζόμενους ,κυβέρνηση και ΔΝΤ την πατήσανε στις πενταροδεκάρες.

Για 10 λεπτά στα γραπτά,για 2-3 κατοστάρικα το πολύ στις αμοιβές των επιτροπών και για την κλοπή αναδρομικών αμοιβών (λόγω βλακείας),όλο το σύστημα του σοβαρού και προγραμματισμένου υπουργείου (παιδείας κλπ ) ,πάει στο βρόντο.

Ο νευραλγικός τομέας της σοβαροφάνειας των πανελλήνιων εξετάσεων ,τα βαθμολογικά κέντρα και φυσικά μόνο καναδυό μεγάλα,κρατάνε στο χέρι την σοβαρότερη μέχρι σήμερα αντίδραση των επαιδευτικών απέναντι στην οικονομική-ληστρική πολιτική.

Αυτό που περιμένω είναι ή την επιστράτευση της απομείνουσας πρασινοφρουράς ή τη μετακόμιση των γραπτών σε πιο νομοταγείς περιοχές.Θα ήθελα όμως να δουν και οι συνάδελφοι την εξής ιδέα.:Να πάνε αφού βγάλουν το άχτι τους και το άχτι όχι μόνο του κλάδου αλλά και όλων των Ελλήνων,να  διορθώσουν τα υπόλοιπα ΤΣΑΜΠΑ! Ή ας κάνουν τα ποσά δωρεά, για να αγοράσουν οι ξετσίπωτοι κρισάρες,πλερέζες και χαρτί διαγγελμάτων σοβαρής και στιβαρής οικονομικής διαχείρησης.

Το τέλος θα εχει ακόμα πιο πλάκα ,με την ελάττωση των θερινών διακοπών λόγω καθυστερήσεων,την μη καταβολή επιδόματος για την χρήση θερινής άδειας,και την προσφιλή μεθοδολογία να κατευθύνεις εκπαιδευτικούς ενάντια σε συναδέλφους τους, για να διορθώσεις την δική σου ανικανότητα.

(προφητικό θα πείτε, αλλά έχω 27 χρόνια εμπειρία)

1 σχόλιο:

Terra Computerata » Τυχαίο; δε νομίζω… είπε...

[...] αντέχετε να διαβάσετε κι άλλα δυσοίωνα ο συνάδελφος