Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κορκονέας:ο τελευταίος βάρβαρος;

Καθώς η ψυχή του Αλέξανδρου πλανιέται ανάμεσα στα σπασμένα μπουκάλια,τους βαμμένους τοίχους και τις στρογγυλές πέτρινες μπάλες των Εξαρχείων, η Άμφισσα μας έδωσε τη λύση της ηθικής ικανοποίησης για τον φόνο του.
Ο δυστυχισμένος μπάτσος που τον σημάδεψε, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε θα μείνει όλη την υπόλοιπη παραγωγική ζωή του στη φυλακή περιμένοντας τη λήθη και την έκτιση των 1ή 2 τρίτων της ποινής του για να βγει υπό όρους έξω.
Οι ηθικοί αυτουργοί,αυτοί που εξοπλίζουν την αστυνομία και την διαπαιδαγωγούν σαν φύλακα της άρχουσας τάξης και των οικονομικών της συμφερόντων, θα συνεχίσουν ελεύθεροι , να διαπαιδαγωγούν και να χτίζουν γύρω τους το αστυνομικό κράτος, προστάτη των μνημονίων τους.
Οι υπόλοιποι θύτες και θύματα μαζί θα ζούμε ανακατεμένοι, καθώς θα αρπάζουμε τη τσάντα της γριούλας για να βγάλουμε την πρέζα μας, θα μας αρπάζουν το πορτοφόλι για να φάνε μια μπουκιά ψωμί,θα κλέβουμε τα ρούχα από τη μπουγάδα να ντυθούμε, θα μας παίρνουν το κασετόφωνο από το αυτοκίνητο να το πάνε σε μουσείο.
Οι ίδιοι αγγελικά πλασμένοι της κοινωνίας θα βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές, να δουν το τάλεντ σόου των κοπαδιών των ψηφοφόρων, της ψυχοφθόρας Δημοκρατίας, ή θα πίνουν εις υγεία των κορόιδων τα λεφτά από τις μίζες ,τα φακελάκια και τα κομμένα πόδια των διαβητικών.
Ο παραδειγματισμός από τη δίκη του Κορκονέα (και του φίλου του, του άστοχου), λειτουργεί ήδη εκδικητικά για τα επόμενα θύματα.
Τα πτώματα στη Μαρφιν ψήνονται ακόμα,το Αφγανόπουλο πετάει πάνω από τα σκαλιά της Δημόσιας επιχείρησης κομματιασμένο,η Κούνεβα είναι ήδη ολομόναχη.
Το δίκαιο λειτουργεί μόνο για τον Χριστοφοράκο,τον Εφραίμ, τον Τσουκάτο , τον Μαντέλη,τον Βουλγαράκη, τόσους λησμονημένους και τις κυβερνήσεις τους.Οι ίδιες λειτουργούν σαν τους έμπορους ναρκωτικών που "δίνουν" ένα θύμα για να γλυτώνουν τα υπόλοιπα φορτία και να καταλαγιάζει ο πανικός.
Ο Βάρβαρος Κορκονέας είναι λοιπόν στη φυλακή.
Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους;
Μην ανησυχείς.
Ο επόμενος βάρβαρος είναι ήδη εδώ!
ΠΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: