Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

εκπαιδευτικά πακέτα-λογισμικό:δοκιμές geogebra,english+,ΦΥΣΙΚΗ Α-Γ Λυκείου

geogebra: εγκαταστάθηκε με ευκολία σε όλους τους υπολογιστές που το δοκίμασα.Είναι μια απλή εφαρμογή java , όσοι έχουν εργαστεί πάνω σε προγράμματα όπως το math graph θα το ..θυμηθούν.Κάπου στο θέμα των εκτυπώσεων υστερεί πιστεύω όμως επειδή παραμετροποιείται οι γνώστες να τα καταφέρουν, και οι μαθητές να ενδιαφερθούν περισσότερο για τα μαθηματικά σε ...κίνηση.

english+: το πρόγραμμα των αγγλικών δεν λειτούργησε  σε ΧΡ με ΜΟΖΙΛΑ, δεν λειτούργησε σε ΒΙΣΤΑ, λειτούργησε σε ΧΡ με ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ.Στο σαιτ της ΜLS υπάρχει αναβάθμιση μόνο για ΒΙΣΤΑ.

ΦΥΣΙΚΗ Α-Γ Λυκείου: Δεν λειτούργησε σε κανένα υπολογιστή, χωρίς να εμφανίζεται μετά από την εγκατάστασή του (ΧΡ), ή βγάζοντας μηνύματα λάθους (ΒΙΣΤΑ). Στο σάιτ του www.korimvos.gr ...σκοτάδι αναβαθμίσεων ή βοήθειας.Επειδή στηρίζεται από ότι φαίνεται στο φάκελλο εγκατάστασης στην Άξες πρέπει να έχει προβλήματα με νεότερες εκδόσεις του Οφις , αλλά αυτό οφείλουν να το φτιάξουν οι δημιουργοί του.Αν ανοίξετε χειροκίνητα τα φλας αρχεία στο φάκελλο εγκατάστασης μάλλον θα απογοητευτείτε από το παιδικό περιεχόμενο για Λύκειο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: