Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

μπουρλότο


notara.jpg


 




ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ / ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ





Κάψανε ή δολοφόνησαν τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο κομάτι της χώρας.

Αυτοί οι δύστυχοι δουλεύοντας σε ώρα απεργίας, είτε αδιαφορώντας για τους εργατοπατέρες  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ κλπ  ή απλά φοβισμένοι από τις απειλές της εργοδοσίας για απόλυση ή την ανασφάλεια του τριτοκοσμικού εργασιακού ορίζοντα.

Το έμβρυο το είχε  αναθέσει ο θεός, στην προστασία της μητρότητας στην Ελλάδα, άτυχο κι αυτό.

Οι εμπρηστές πίστευαν ότι πυρπολούν μια τράπεζα , βλέποντας τα μάτια  των εργαζομένων πίσω από το αναμμένο στουπί της μολότωφ. Γνήσιοι απόγονοι του Ντάνου Κρυστάλλη και των παραδόσεών του, πέτυχαν να περάσει σε δεύτερο πλάνο η κινητοποίηση χιλιάδων επαναστατημένων διαδηλωτών.Διπλή επιτυχία :αποπροσανατολισμός του αγώνα του ελληνικού λαού, υποτίμηση των προς πώληση επιχειρήσεων για πούλημα στα διεθνές κεφάλαιο.Σίγουρα είχαν σπουδαίο κίνητρο!

Ο Βγενόπουλος  κατασυγκινημένος έξω από την τράπεζά του, που έπρεπε για λόγους ασφαλείας να είναι κλειστή,  να έχει σύστημα πυρόσβεσης και προδιαγραφές ασφαλούς κτιρίου,  κλαίει, χωρίς τα δάκρυα να είναι ικανά να σβήσουν τη φωτιά.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο όλοι τοποθετούνται απέναντι και ενάντια στο σύνθημα: "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή" σαν αντιδημοκρατικό , ενώ η δημοκρατία τους έφερε τη χώρα καταχρεωμένη , με άλλα τέσσερα θύματα, προάγγελους δεκάδων, εκατοντάδων επομένων θυμάτων.

Το ευρώ στο 1,28 του δολαρίου, το ΧΑΑ κάτω 4%, το Λονδίνο μείον 1 και τόσο .Αυτά είναι τα υλικά αποτελέσματα.Κοπριά τους τα  πτώματα των εργαζομένων, τα δάκρυα των διαδηλωτών , η αγωνία των μανάδων.

Το μέλλον της χώρας στα σπαραξικάρδια μηνύματα των 300 του Λεωνίδα,  των στενοπών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που έφτασε στην μέγιστη παρακμή της.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μας προκαταλαμβάνει με την περιπέτεια της Οδύσσειας αγνοώντας ότι μόνο ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη ζωντανός.

Ο Πρόεδρος της Ελλάδας μας προειδοποιεί για το χείλος της αβύσου ενώ οι πρώτοι τρεις, ήδη πετάνε...

Οι υπόλοιποι διαπιστώνοντας καθημερινά το ψέμα και την υποκρισία το μόνο που μπορούν είναι να μην εμπιστευθούν κανένα και να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Από μηδενική βάση  εμπιστοσύνης, τουλάχιστο.

Οι πραγματικοί φονιάδες εξουσιάζουν , κυκλοφορούν και χαίρονται ελεύθεροι.

Σώστε τη βουλή σαν κτίριο.

Αδειάστε τη από τις ασημαντότητες.

Δεν φταίει το κτίριο-κόσμημα της Αθήνας.

Το φέις κοντρόλ χρειάζεται στη πόρτα της Βουλής να  το κάνει ο λαός, όταν σταματήσει την  τηλεόραση και είναι εκεί:

Επί ποδός πολέμου στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: